Licentie

Wie kan aansluiten
Clubs die in Vlaanderen of het Brussels gewest Wushu beoefenen kunnen zich aansluiten bij de Vlaamse Wushu Federatie. Wushu omvat kungfu, taijiquan, Chinees worstelen, Sanda, of een van de vele andere disciplines uit de Chinese krijgskunsten.

Individuele leden aanvaarden wij niet. Alle aansluitingen moeten verlopen via een club die door de Vlaamse Wushu Federatie erkend is.

Licentie
Wie via zijn club een licentie heeft van de Vlaamse Wushu Federatie is meteen ook verzekerd voor de risico's die in de polis beschreven zijn. De Vlaamse Wushu Federatie is de enige federatie die voor de sporttak Wushu erkend is door de Vlaamse Gemeenschap. De verzekering die de VWuF heeft afgesloten bij Arena is volledig conform het sportdecreet en bevat nog een aantal extra waarborgen. Via de VWuF heeft elke club ook de mogelijkheid om extra risico's (sportkampen, andere sportactiviteiten, eetfestijnen, e.d.) te laten verzekeren aan bijzonder voordelige tarieven. De verzekering van promotionele activiteiten zoals initiaitelessen is vaak gratis.

Het is de taak van de clubverantwoordelijke ervoor te zorgen dat alle leden van zijn / haar club met hun licentie in orde zijn. Om dit werk te vergemakkelijken zal de federatie binnenkort een systeem uitrollen waarbij elke club zelf online op spreadsheets haar ledenadministratie kan bijhouden. 

Hoe moet men zich aansluiten of het lidmaatschap vernieuwen?
Binnenkort komt hier de uitleg rond de nieuwe procedure

Ċ
Patrick Van Campenhout,
29 nov. 2012 04:32
Ċ
Patrick Van Campenhout,
16 okt. 2012 23:37
Ċ
Patrick Van Campenhout,
16 okt. 2012 23:36
Ċ
Marc Heyvaert,
11 feb. 2016 02:34
Ċ
Marc Heyvaert,
11 feb. 2016 02:34
Comments