Nieuws‎ > ‎

Woord van de voorzitter

Geplaatst 7 feb. 2016 08:50 door Marc Heyvaert
Geachte bestuurders, leraren en club verantwoordelijken,

Als voorzitter van de Vlaamse Wushu Federatie kreeg ik een uitnodiging om verleden zaterdag het 20-jarig bestaan van Lau Kam Kung Fu Merksem bij te wonen. Samen met onze vicevoorzitter Marc Heyvaert reisden we af naar Merksem. De club opende de viering met een knappe leeuwendans en liet dan het publiek ( 100 personen) genieten van al hun kunnen met de gradaties van beginners tot experten ( totaal een 70-tal leden). Sifu Danny Godaert verwelkomde ons en we maakten een afspraak om op een later moment elkaar nog eens in Dendermonde te ontmoeten om een mogelijke aansluiting bij de Vlaamse Wushu Federatie te bespreken.

Woensdag jongstleden vertegenwoordigde ik de VWuF in een Uni-sportcel vergadering van de Vlaamse Sport Federatie (spreekbuis naar Sport Vlaanderen (voormalig Bloso)) voor een stand van zaken in verband met het Vlaamse decreet voor sport datdit jaar zal worden gestemd in het parlement. Ik zal jullie binnenkort een stand van zaken geven in dit verband.

Eveneens is er nog een andere club geïnteresseerd om me te ontmoeten om over de VWuF te praten en dit volgende week woensdag in Antwerpen
Zoals jullie kunnen zien zijn we actief en beginnen de clubs ons te contacteren om de werking van de VWuF van nabij te volgen.


Met vriendelijke groeten,
Patrick Van Campenhout
Voorzitter VWuF
www.vwuf.be
Comments