Nieuws‎ > ‎

Van het dagelijks bestuur...

Geplaatst 22 jan. 2016 05:23 door Marc Heyvaert   [ 22 jan. 2016 05:36 bijgewerkt ]
 • Recent is het dagelijks bestuur samengekomen voor een 1e aanzet van het nieuwe ledenadministratie systeem. Marc Heyvaert heeft voor Inge De Veylder, Patricia Lamberts en Patrick Van Campenhout een workshop gegeven om een idee te geven over de nieuwe aanpak in dit verband. Iedereen was zeer te spreken over  het gebruiksvriendelijk en duidelijk systeem. Marc werkt nu aan het opstellen van ledenlijksten voor elke club. De eerste clubs werden al gecontacteerd en in de komende weken wordt het nieuwe systeem voor alle clubs toegankelijk. 
 • Op 11 januari was de voorzitter aanwezig op een vergadering van het Risico Vechtsport Platform en hij kondigde daar aan dat deelname aan dit platform geen prioriteit is van de VWuF omdat er zo goed als geen leden zijn die Sanda beoefenen. Wij beschouwen de manier waarop in onze clubs eventueel aan partneroefeningen of aan sparring wordt gedaan als niet meer risicovol dan pakweg judo of karate. Deze laatste sporten maken geen deel uit van dit Risico Vechtsport Platform.  De VWuF blijft wel interesse tonen voor alle atleten veilig en medisch verantwoord te omkaderen. 
 •  Competities:
  • Nu zaterdag 23 januari houdt één van onze werkende leden, Les Griffes du Tigre, de “7th Brussels Open Traditionnal Taolu Cup” te Brussel.
  •  Op 19 maart aanstaande zal de 3e Interclub Jeugd Wushu kampioenschappen plaatsvinden voor de beginners te Dendermonde
  • Op 23 april organiseert The Wushu Family o.l.v. Jurgen Van Horenbeek een Open Fladers Kampioenschap. Details over deze competitie volgen later
  • Belgisch Kampioenschap Wushu op zaterdag 14 mei. Te bevestigen. (Organisatie Fédération Francophone de Wushu)
Voor alle info kan u e-mailen naar info@vwuf.be