Nieuws‎ > ‎

Oproep: Wie komt ons bestuur versterken?

Geplaatst 2 jul. 2015 04:16 door Patrick Van Campenhout
Met een sterke strategische visie en een duidelijke roadmap voor de komende negen maanden is de toon gezet om de Vlaamse Wushu Federatie te versterken en te laten aansluiten bij groei. Het dagelijks beheer wordt gedragen door een kleine ploeg van gemotiveerde vrijwilligers, het Dagelijks Bestuur. Daarnaast heeft de VWuF, zoals elke vzw, ook een Raad van Bestuur waarin naast het Dagelijks Bestuur een aantal vertegenwoordigers van de clubs zitten. Dit orgaan bepaalt de strategische visie van de VWuF en helpt deze vorm te geven en te realiseren.

Wij zoeken voor onze Raad van Bestuur nog een drietal gemotiveerde kandidaten om de bestaande ploeg te vesterken. Een van de nieuwe bestuurders zal ook toegevoegd worden als bestuurder van de Belgische Wushu Federatie als vertegenwoordiger van de Vlaamse wushuclubs.

Interesse? Stuur dan een e-mail met een korte cv, je wushu-achtergrond en je motivatie voor de functie. Je moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • je club is aangesloten bij de VWuF en met alles in orde
  • je bent de officiële vertegenwoordiger van je club bij de VWuF of je zal dit bij de volgende algemene vergadering zijn
  • je bent bereid 2 tot 3 keer per jaar een vergadering van de raad van bestuur bij te wonen in Dendermonde (valt vaak samen met een algemene vergadering)
  • je kan je soms vrijmaken om via skype te overleggen
  • je bent bereid om ook bestuurder (vertegenwoordiger van de Vlaamse wushu clubs) te worden bij de BWuF
Ik hoop op jullie inzet, samenwerking en steun.

Marc Heyvaert
Voorzitter
Comments