Nieuws‎ > ‎

Dag van de Trainer | 17/12/2016

Geplaatst 29 sep. 2016 08:03 door Marc Heyvaert
Op zaterdag 17 december 2016 gaat de zevende editie van de Dag van de Trainer door. Je kan tijdens dit grootste bijscholingsmoment voor trainers in Vlaanderen een hele dag workshops volgen over actuele thema’s en dit voor zowel de beginnende, ervaren, gediplomeerde als niet-gediplomeerde trainer. Naast deze workshops kan je genieten van een broodjeslunch en extra info inwinnen op de informatiemarkt waar tal van sportfederaties en commerciële partners vertegenwoordigd zijn.

Het concept - een kwaliteitsvolle bijscholingsdag, gekoppeld aan een interessante informatiemarkt en leerrijke netwerkmomenten - blijft ongewijzigd.
We lichten enkele bijzonderheden van dit jaar toe:
  • Meer dan 80 experts komen aan het woord in zowel algemene als sportspecifieke domeinen en dit in zowel theoretische als praktijkgerichte workshops.
  • Je kan inschrijven voor 1 tot 4 verschillende sessies, verspreid over de volledige dag.
  • Je kiest zelf wanneer je deelneemt aan de broodjeslunch. Dit zorgt voor een vlottere doorstroom en zo kan je je dag flexibel invullen in functie van de workshops die je wenst te volgen.
Inschrijven is mogelijk tot 7 december 2016. Een voorinschrijving kost € 25. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kan op de dag zelf ingeschreven worden aan € 35 (maximaal 1.750 deelnemers).

Alle informatie over deze dag van de trainer vind je op de website: Dag van de Trainer | 17/12/2016

Comments