VWuF-enquête!!

Hier is ie dan: onze VWuF-enquête. We zijn er ons van bewust dat we hiermee nog wat van uw kostbare tijd vragen, maar als u hier al bent beland is de kans vrij groot dat u uit eigen vrije wil wenst deel te nemen.
 
Deze enquête is van belang voor ons nieuwe beleidsplan. Zowel voor de voorbereiding als voor de realisatie ervan. En aangezien wij een realistisch beleidsplan wensen op te maken, is deze enquête dus ook van belang voor u, Wushubeoefenaar. We zijn u dan ook erg dankbaar voor uw medewerking en wensen u veel succes, want, wie weet, indien u deze enquête terugstuurt (info@vwuf.be) bent u misschien wel één van de gelukkige winnaars van een gratis licentie. Er zijn er vijf in totaal te winnen!
 
Hoe neemt u deel aan de enquête (en de wedstrijd)? Simpel: klik op de link hieronder (Enquête voor SWOT-analyse.doc, optie Downloaden), vul het document in en stuur het ons door. Begin juni kiest een onschuldige hand dan 5 formulieren uit alle inzendingen en schenkt hen een gratis licentie voor het nieuwe sportjaar!
 
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
ĉ
Weergeven Downloaden
  142k v. 2 23 apr. 2012 07:32 Patrick Van Campenhout
Comments